All our breads are 100% natural. They are made of natural sourdough with up to 24 hours of maturation, include wheat germ (the most valuable part of cereals), sea salt, wholemeal flour and - of course - no additives. You can find a small selection below.
Click here to see all products
Click here to see nutritional info of our products
Flerkornsbrød
Mørkt surdeigsbrød strødd med linfrø, solsikkekjerner, havregryn og rugmel
Gresskarbrød
Surdeigsbrød med 7% gresskarfrø
Olivenbrød
Italiensk olivenbrød med 11% grønne og 11% sorte oliven, havsalt og oregano
A selection of our excellent buns and baguettes
Bonderundst. korn
Tysk rundstykke med potetflak, gresskarfrø, solsikkefrø, valmuefrø, hirse & eple
Bonderundst. natur
Klassisk tysk bonderundstykke med potetflak, eple og olivenolje
Brezel
Original tysk "Brezel"
Brezelstang
Original tysk Laugenstange
A selection of our European viennoiserie specialties and cakes
Epledrøm
Klassisk tysk bakevare med 26% epler
Franzbrötchen
Tysk kanelsnurr
Croissant tradition
Croissant med 23% smør
Raisin Swirl
Bringebær Masc.
Vaniljedrøm
We also offer some cold and warm snacks